Stołówka

 

Szanowni Rodzice,

Drodzy Uczniowie,

Informujemy, że od 1 września koszt obiadu wynosić będzie 5,00 zł. Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom i dbając o Państwa wygodę, wprowadziliśmy karty identyfikacyjne, na podstawie których będą wydawane posiłki.

Prosimy Państwa o osobiste zgłoszenie się do Pani Lucyny Pankiewicz, intendentki, w celu podpisania umowy i odebrania karty identyfikacyjnej (bądź aktywowania starej), umożliwiającej spożycie posiłków (od poniedziałku do piątku w godz. 7:00-15:00, budynek B, I piętro). Brak karty wiąże się z niewydaniem posiłku.

Cena karty identyfikacyjnej 9,22 zł  (nr konta: 91 8475 0006 2001 0011 6189 0006 – w tytule: imię, nazwisko, klasa)

 

Rezygnację z obiadów należy zgłaszać pisemnie u p. Lucyny Pankiewicz (od poniedziałku do piątku w godz. 7:00-15:00).

Ceny posiłków w roku szkolnym 2020/2021:

Mieszkańcy internatu ZSOMS w Raciborzu:

Śniadanie       6,00 zł

Obiad             5,00 zł

Kolacja          6,00 zł

Wyżywienie całodzienne 17,00 zł

Uczniowie ZSOMS w Raciborzu:

Obiad dla uczniów   5,00 zł

Odpłatność za obiady (bez odpisów) w miesiącach:

  • wrzesień …

numery kont do wpłat:

za obiad:  75 8475 0006 2001 0011 6189 0003

za kartę: 91 8475 0006 2001 0011 6189 0006

za duplikat karty: 64 8475 0006 2001 0011 6189 0007

tel. kontaktowy  32 415 44 59

adres mailowy: lucyna.pankiewicz@smsraciborz.pl

 

Jadłospis:

01.03 poniedziałek

zupa ogórkowa zabielana 300 ml (seler, śmietana)

pulpety drobiowe w sosie koperkowym 200 g (jaja, śmietana, mąka pszenna, bułka pszenna)

makaron (makaron) 150g/ziemniaki

marchewka z groszkiem z wody 120g

kompot  200 ml

deser Monte

02.03 wtorek

żurek z jajkiem  300 ml (seler, śmietana, mąka żytnia, jaja)

kotlet schabowy panierowany 120g (jaja, bułka tarta, mleko, mąka pszenna)

ziemniaki 180g/kasza Kus-kus (kasza)

surówka z sałaty lodowej z suszonym pomidorem i oliwkami  120g

kompot  200 ml

owoc

03.03 środa

zupa z brukselką 300 ml  (seler ,mąka pszenna, śmietana)

piersi w sosie curry 150g (śmietana , mąka pszenna )

ziemniaki 180 g/ ryż

pomidory z serem feta 110g ( feta)

soczek owocowy

04.03 czwartek

zupa ryżowa z warzywami 300 ml (seler)

roladki wieprzowe w sosie.(śmietana ,mąka pszenna)

ziemniaki 180g

sałatka z czerwonej kapusty z orzechami (orzechy) 150g

kompot 200 ml

05.03 piątek

krupnik jęczmienny 300 ml (seler ,śmietana ,mąka pszenna)

kostka z łososia ( łosoś) 110g

ziemniaki 180g /ryż paraboliczny

surówka z kiszonej kapusty 150g

kompot  200 ml

 

Jadłospis dla mieszkańców internatu

OBIADY WYDAWANE SĄ OD 1200-1500

W czasie przerwy 12:10 – 12:30 obiad spożywają tylko uczniowie klas IV – VIII szkoły podstawowej

W czasie przerwy 13:15 – 13:35  obiad spożywają tylko uczniowie liceum

Dzieci korzystające ze świetlicy szkolnej w dni wolne od nauki oraz pracownicy proszeni są o wcześniejsze zapisy na obiady (w związku ze wcześniejszym zakupem produktów).

 

Procedury korzystania ze stołówki szkolnej

Umowa – mieszkaniec internatu

Umowa – uczeń niepełnoletni

Umowa – uczeń pełnoletni

Umowa – pracownik ZSOMS

Komentowanie jest wyłączone