Stołówka

 

Szanowni Rodzice,

Drodzy Uczniowie,

Informujemy, że od 1 września koszt obiadu wynosić będzie 5,00 zł. Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom i dbając o Państwa wygodę, wprowadziliśmy karty identyfikacyjne, na podstawie których będą wydawane posiłki.

Prosimy Państwa o osobiste zgłoszenie się do Pani Lucyny Pankiewicz, intendentki, w celu podpisania umowy i odebrania karty identyfikacyjnej (bądź aktywowania starej), umożliwiającej spożycie posiłków (od poniedziałku do piątku w godz. 7:00-15:00, budynek B, I piętro). Brak karty wiąże się z niewydaniem posiłku.

Cena karty identyfikacyjnej 9,22 zł  (nr konta: 91 8475 0006 2001 0011 6189 0006 – w tytule: imię, nazwisko, klasa)

 

Rezygnację z obiadów należy zgłaszać pisemnie u p. Lucyny Pankiewicz (od poniedziałku do piątku w godz. 7:00-15:00).

Ceny posiłków w roku szkolnym 2020/2021:

Mieszkańcy internatu ZSOMS w Raciborzu:

Śniadanie       6,00 zł

Obiad             5,00 zł

Kolacja          6,00 zł

Wyżywienie całodzienne 17,00 zł

Uczniowie ZSOMS w Raciborzu:

Obiad dla uczniów   5,00 zł

Odpłatność za obiady (bez odpisów) w miesiącach:

  • wrzesień …

numery kont do wpłat:

za obiad:  75 8475 0006 2001 0011 6189 0003

za kartę: 91 8475 0006 2001 0011 6189 0006

za duplikat karty: 64 8475 0006 2001 0011 6189 0007

tel. kontaktowy  32 415 44 59

adres mailowy: lucyna.pankiewicz@smsraciborz.pl

 

Jadłospis:

21.09. poniedziałek

zupa pomidorowa z makaronem 300 ml (seler, śmietana, makaron)

piersi drobiowe  w sosie curry 130g (mąka pszenna, śmietana)

ziemniaki 180g/kasza jęczmienna (kasza)

marchewka z groszkiem z wody 100g 

kompot  200 ml

22.09. wtorek

brokułowy krem 300 ml (seler, śmietana, mąka pszenna)

chili con carne z wołowiną 120g (mąka pszenna) 

ryż/ziemniaki 180g

kompot  200 ml

23.09. środa

zupa barszcz czerwony 300 ml (seler, mąka pszenna, śmietana)

kotlet z piersi w płatkach kukurydzianych 120 g ( jaja, mleko)

ziemniaki 180g /makaron (makaron)

sałata z sosem śmietanowo-jogurtowym 110 g (śmietana, jogurt)

kompot  200 ml

24.09. czwartek

zupa jarzynowa z zacierką 300 ml  (seler, śmietana, zacierka)

fasolka po bretońsku 300 g ( mąka pszenna, kiełbasa)

chleb mieszany (mąka pszenna, żytnia, białko sojowe)

owoc

kompot  200 ml

25.09.piątek

krupnik jaglany 300 ml (seler)

ryba panierowana  120g (bułka pszenna, białko jaja, mleko, ryba)

włoszczyzna duszona 150g (seler)

ziemniaki  180g

kompot  200 ml

 

Jadłospis dla mieszkańców internatu

OBIADY WYDAWANE SĄ OD 1200-1500

W czasie przerwy 12:10 – 12:30 obiad spożywają tylko uczniowie klas IV – VIII szkoły podstawowej

W czasie przerwy 13:15 – 13:35  obiad spożywają tylko uczniowie liceum

Dzieci korzystające ze świetlicy szkolnej w dni wolne od nauki oraz pracownicy proszeni są o wcześniejsze zapisy na obiady (w związku ze wcześniejszym zakupem produktów).

 

Procedury korzystania ze stołówki szkolnej

Umowa – mieszkaniec internatu

Umowa – uczeń niepełnoletni

Umowa – uczeń pełnoletni

Umowa – pracownik ZSOMS

Komentowanie jest wyłączone